'Okullar açılmasın demek...'

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından okulların açılabilmesi için uyarılarda bulundu. Selçuk, "Dışarıya adım atan herkes, 18 milyon öğrencinin sorumluluğunu omzunda hissetmek zorunda... Lütfen, tedbir alalım" dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle okulların açılıp açılmayacağı ve yeni eğitim öğretim yılında eğitimin nasıl olacağı merak konusu haline geldi.

"BÜYÜK BİR GAYRET İÇİNDEYİZ"

Daha önce okullar ne zaman açılacak? sorusuna yanıt veren Bakan Selçuk, "Bu konu pedagolojik bir konu. Bu meseleyi daha bütünsel düşünmek lazım. Ana kararlardan birisi, Bilim Kurulu ile ilişkili bir konu. Bizim amacımız okulları açmak ve açacağız. Bunun için de her türlü şartı iyileştirmek noktasında büyük bir gayretin içindeyiz. Yani bizim niyetimiz okulları açmaktır." sözleriyle okulların açılışı hakkında net bir bilgi veremediklerini ifade etmişti.

"OKULLAR AÇILMASIN DEMEK..."

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Bakan Selçuk tedbirlerin ne denli önemli olduğunu vurgulayarak, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Selçuk, “Okullar açılmasın.” demek; maskesiz sokağa çıkmak, mesafesiz yaşamak ve hiçbir tedbiri umursamamak kadar basit. Dışarıya adım atan herkes, 18 milyon öğrencinin sorumluluğunu omzunda hissetmek zorunda... Lütfen, tedbir alalım." dedi.

20 Nisan 2024 TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler... Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber