Okulda dehşet! Kantinden bıçağı kapan kız öğrenci, sınıfta arkadaşını sırtından bıçakladı

Samsun'da bir lisede kan donduran bir olay yaşandı. 14 yaşındaki kız, kantinden aldığı bıçağı kavga ettiği arkadaşına sapladı. Sırtından giren bıçak akciğerine ulaşan yaralı kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

This browser does not support the video element.

Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi'ndeki bir lisede meydana gelen olayda, lise 9. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki F.Y.P. adlı kız, sınıf arkadaşı K.H.D. (14) tarafından sınıfın içinde sırtından bıçaklandı.

BIÇAK SIRTINDAN GİRİP AKCİĞERİNE ULAŞTI

Özel araçla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı öğrenci tedavi altına alınırken, bıçağın kız çocuğunun sırtından girip akciğerine değdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

KANTİNDEN BIÇAK ALIP SALDIRMIŞ

Bıçaklı saldırgan K.H.D. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. K.H.D.'nin F.Y.P. ile önce kavga ettiği, daha sonra da kantinden bıçak alıp sınıfa gelip sırtından onu bıçakladığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda...