Okan Buruk'tan Skrtel itirafı!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Martin Skrtel, Vedat Muriç ve Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk yaptığı açıklamada, Avusturya'da çok yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Hazırlıklara başladığımızda ilk resmi maçımız olan Şampiyonlar Ligi 3. elemesine 5 haftalık bir süremiz vardı. Oyuncularımıza hazır gelmeleri için programlar da verdik ve çoğu da hazır geldi. Sevindirici olan sakatlık olmaması. Epureanu'nun dışında eksiğimiz yok. Bu, bizi sevindiriyor." ifadelerini kullandı.

Buruk, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Martin Skrtel'le ilgilenip ilgilenmedikleri yönündeki soruya, "Benim nezdimde bir görüşme olmadı. İsimler gelip gidiyor ama onunla ilgili bir görüşmemiz hiç olmadı." cevabını verdi.

Okan Buruk, transfer listelerinde de bulunan ve Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı eski oyuncusu Vedat Muriç ile ilgili şunları ifade etti:

"Vedat'ın önceki seneleri ile son senesi arasında çok büyük fark var. Vedat, kendini çok geliştirdi. Özellikle beraber çalıştığımız dönemde çok gelişti, ekstra çalışmalar yaptı. Biz de her zaman ona güven verdik. Çalışmaya ve başarıya aç bir oyuncu. İyi insan, iyi sporcu, iyi karakter ve bu anlamda baktığınızda Vedat Muriç, Türkiye'deki en iyi forvet oyuncusuydu. Fenerbahçe ile anlaştı, onun için hayırlı olmasını diliyorum."


Okan Buruk, "Arda Turan için Galatasaray'a dönecek iddiaları ortaya atılıyor. Bu iddiaların gerçekliği nedir?" sorusuna ise "Ben işin teknik kısmındayım. Arda da yeni yeni antrenmanlara çıkmaya başladı. Çok istekli, oynamayı çok istiyor. Oynamaya aç, takıma katkı vermek istiyor. Teknik olarak baktığımda bu, benim için çok sevindirici. Her idmanda en iyisini yapmak istiyor. Biz de Arda'yı en iyi haline getirmek için çaba sarf edeceğiz. Olayın diğer tarafını çok bilmiyorum ve çok da beni ilgilendirmiyor. İnşallah iyi bir Arda bize de çok büyük katkı verecektir." cevabını verdi.

Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu Dubai'de sağanak hayatı felç etti! İşte yaşananlar... TCBM Başkanı Fatih Karahan'dan enflasyon açıklaması!
Sonraki Haber