ODTÜ'de skandal! Teröristin fotoğrafını taşıyıp, PKK sloganları attılar

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde her yıl düzenlenen Devrim Yürüyüşü etkinliğinde terör propagandası yapıldı. Terör örgütü PKK yanlıları, örgüt kurucuları arasında yer alan terörist Mazlum Doğan'ın fotoğrafı ile kampüs içinde yürüyerek sloganlar attı.

This browser does not support the video element.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ), her yıl Devrim Yürüyüşü adı altında düzenlenen etkinlik skandal görüntülere sahne oldu.

ODTÜ'deki PKK sempatizanları, kampüsteki yürüyüşü terör örgütü propagandasına çevirdi. Ellerinde PKK afişleri ve örgüt kurucuları arasında yer alan terörist Mazlum Doğan'ın fotoğrafı ile kampüs içinde yürüyerek sözde Kürdistan ve örgütle ilgili sloganlar attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapıyor! CHP'li meclis üyesinden dikkat çeken İmamoğlu önergesi! ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Altaylı'dan tepki toplayan açıklama: İsrail'e övgüler yağdırdı! Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI?