O Oxford'a gidemedi ama namı İngiltere'de yürüdü

Çiçekçilik yaparak geçinen annesini "Oxford'da okuyorum" diyerek kandıran Merve Bozkurt'un kendisi İngiltere'ye gidemese de hikayesi gitti. İngiliz basını, Bozkurt'un hikayesine genişçe yer verirken, onu 'sinsi' olarak tanımladı.

Hatay'da yaşayan 57 yaşındaki Gülseren Bozkurt'un mezarlık önünde çiçek satarak kızını İngiltere'deki Oxford Üniversitesi'nde okuttuğu haberi Türkiye'de gündeme geldi.

Ardından çiçekçinin kızı Merve Bozkurt'un annesini kandırdığı ve yıllarca Türkiye'de olmasına rağmen ailesine yalan söylediği ortaya çıktı.

'NASIL BÖYLE BİR ŞEY YAPABİLDİ?'

Bir başarı hikayesi olmasa da Bozkurt, İngiliz basınının dikkatini çekti. Ülkede manşetlerden verilen haberlerde 'Nasıl böyle bir şey yapabildi?' sorusu soruldu.

'SİNSİ' OLARAK TANIMLADILAR

Yıllarca ailesinden gizli yaşam süren Bozkurt, İngiliz medyasında 'sinsi' olarak tanımlandı. Haberde Bozkurt'un "Çok kötü hissediyorum, çünkü annemi üzdüm. Bir hikaye uydurdum. Herkes bu hikayeye inandı, ben de" sözlerine de yer verildi.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber