O mesajda kastedilen gazeteciyi SuperHaber açıklıyor!

Türkiye'de gözler, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun yapacağı ortak yayına çevrildi.

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun tüm kanallara açık ortak yayınının 16 Haziran’da İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde yapılacağı açıklandı.

Küçükkaya'nın moderatörlüğü medya camiasında da büyük bir tartışmaya neden oldu.

Ortak yayın fikrini ilk ortaya atan isim olan Habertürk programcısı Didem Arslan Yılmaz moderatör olarak kendi isminin gündem dışı bırakılmasına sitem etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda meslektaşı Küçükkaya'ya başarılar dileyen Yılmaz'ın, "Bu süreçte tek kazancım, dost görünen ikiyüzlüleri tanımak oldu" sözleri dikkat çekti.

KİM O İSİM?

SuperHaber, Didem Arslan Yılmaz'ın bu sözler ile kimi kastettiğine ilişkin önemli kulis bilgilerine ulaştı.

Buna göre, Türk siyasetine şimdiden damga vuracağı aşikar olan canlı yayın için moderatör belirleme aşamasında Habertürk yazarı Fatih Altaylı devreye girdi.

AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ı arayan Altaylı, iddiaya göre, "Didem'den yana çekinceniz varsa, moderatörlüğü ben yaparım" önerisinde bulundu.

Bu önerinin Didem Yılmaz'ın kulağına gitmesi üzerine, o günden itibaren kanal binasında soğuk rüzgarlar esmeye başladığı öğrenildi. / SuperHaber

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber