O karede Mevlüt Çavuşoğlu imzası!

İtalyan devi Juventus'a transfer olan milli futbolcumuz Merih Demiral, vize sorunu nedeniyle takımı ile Çin'de gerçekleştirilecek takım kampına katılamama durumuyla karşı karşıya kalmıştı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun devreye girmesiyle vize sorunu çözüldü ve Merih takımıyla birlikte Çin'in yolunu tuttu.

İlk önce Alanyaspor'dan İtalyan ekibi Sassuolo'ya daha sonra da 18 milyon bonservis bedeli ile Serie A devi Juventus'a transfer olan milli futbolcu Merih Demiral taraflı tarafsız herkesin alkışını almayı başarmıştı.

VİZE PROBLEMİ

Takımı Juventus'un Çin'de düzenleyeceği hazırlık kampına katılacak olan Merih Demiral, yaşadığı vize sorunları nedeniyle Çin'e yolculuk yapamama tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Juventus y aptığı açıklamada Merih'e diplomatik nedenler sebebiyle vize verilmediğini belirtmişti.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU DEVREYE GİRDİ

Merih'in vize problemi yaşamasının arından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu devreye girdi. Çavuşoğlu'nun yaptığı görüşmeler sonraısnda milli futbolcu Merih Demiral'ın Çin vizesi çıkartıldı ve genç futbolcu Juventus ile ilk maçına çıktı. Juventus'un Tottenham ile Çin'de gerçekleştirdiği hazırlık maçındaki Merih'in Ronaldo ile olan gol sevinci ise sosyal medyanın en çok paylaşılan anları arasında yer aldı.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber