Nusret Gökçe gökyüzüne pankart açtırıp Türkiye için yardım istedi

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunan Nusr-Et restoranlarının sahibi ve ünlü kasap Nusret Gökçe, uçağın arkasına "Türkiye için yardım" pankartı açtırarak Türkiye için bağış çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerin ardından harekete geçen ünlü işletmeci Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunmuştu. dünyaca ünlü kasap Nusret Gökçe, bu sefer de yurt dışında bir uçağın arkasına "Türkiye için yardım" pankartı açtırarak Türkiye için bağış çağrısında bulundu.

Gökyüzüne Türkiye için yardım isteğini yazdıran Gökçe, 51,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından herkese ulaşabilmek için paylaşımlarını İngilizce olarak yapmaya devam ediyor. Uçakla pankart açarak gökyüzünden "Türkiye için yardım" çağrısında bulunan şef paylaşımına, Mustafa Yıldızdoğan'ın Bizim Memleket adlı şarkısını ekledi. Nusret Gökçe, o anlara ait videoyu da Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

AFAD'a bağış yapan Nusret Gökçe, "Evet o gün bugün devlet millet el ele Nusret markası olarak 25 milyon TL AFAD'a bağışta bulunuyoruz haydi Türkiye'm" demişti.

Şişli’de holding binasına ateş açıldı Banu Parlak'ın güzellik merkezine haciz geldi Metrobüs 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde arızalandı
Sonraki Haber