Nurettin Uçar kimdir?

İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlamada oyuncu Nurettin Uçar’ın kızı ve eski eşini kaybettiği belirtildi. Peki, Nurettin Uçar kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Diriliş Ertuğrul dizileriyle tanınan oyuncu Nurettin Uçar, 13 Kasım Pazar akşamında İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlamada 15 yaşındaki kızı Yağmur Uçar'ı ve eski eşi Arzu Özsoy'u kaybetti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Uçar, "Kabrin nur mekanın cennet olsun datlu kızım. Taksim'deki hain saldırıda hayatını kaybeden kızım Yağmur ve annesi ile birlikte ikindi namazını müteakip Şirin Evler Ulu Cami'de" sözlerine yer verdi.

Nurettin Uçar Kimdir?

1965 yılında Karadeniz Ereğli Aydın Köyü-Armutlucuma’da dünyaya gelen Nurettin Uçar, Karadeniz Ereğli'de çeşitli radyolarda 'Gezgin" başlığı adı altında 20 yıl süresince müzik programları yaptı. 2018 senesinde de Karadeniz Ereğli Belediyesi’nden emekli oldu.

Karaelmas Kalkındırma Platformu Kurucu Üyesi olan Uçar daha sonrasında dizi ve sinema oyunculuğunda kariyer yapmaya başladı.

Nurettin Uçar Oynadığı diziler

• Diriliş Ertuğrul (TRT 1)
• Arka Sokaklar (Kanal D)
• Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV)

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber