Nuran Yıldız'ın sorusuna Ertuğrul Özkök'ten cevap...

Köşe yazısının 'Beni yiyen sorular' başlıklı bölümünde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu online basın toplantısına değinen SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, 'Neden çağrılmadım ki?' diye sordu. Yıldız'a cevap Ertuğrul Özkök'ten geldi.

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'Floyd'un, Brown ve Taylor'dan farkı ne?' başlıklı yazısında kafasına takılan soruları sıraladı. 

O sorulardan biri de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun online basın toplantısı ile ilgili oldu.

Yıldız, yazısının 'Beni yiyen sorular' başlıklı bölümünde  "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu online basın toplantısı yapmış, güzel. 50 gazeteci davet edilmiş, o da iyi. Ve fakat ben yokum. Etki katsayısı yüksekliği derseniz bende var, itibar/güvenilirlik derseniz bin şükür var, online derseniz o da var. Davetli gazetecilerin çoğundan daha çok okunuyorum. Neden çağrılmadım ki?" diye sordu.

ÖZKÖK'TEN CEVAP

Yıldız'ın bu sorusuna yanıt Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ten geldi. Köşe yazısına yorum yapan Özkök, Yıldız'ın siyasetçilerin dikkate alması gereken kişilerden biri olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Doğru sorular. Beni çağırdı. Ama post korona bir gerçek var. Siyasetçiler artık sosyal medyadaki "Influencer'ları" daha çok dikkate almalı. Sen de onlardan birisin"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber