"Nişanlım bende kalsın" diyen damat dehşet saçtı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da araç kiralama şirketi işleten Berk B. adlı genç, bir süre önce Gamze Ç. ile nişanlandı. Önceki gün kayınvalidesine "Nişanlım bu gece bende kalsın" diye telefon açan Berk B. buna izin verilmeyince öfkeden deliye döndü. Kayıvalidesi Güler Y.'nin oturduğu kafeye gelen damat adayı kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan Güler Y. hastaneye kaldırılırken, kaçmaya çalışan Berk B. yakalanarak gözaltına alındı.

Araç kiralama şirketi işleten 26 yaşındaki Berk B. ile Gamze Ç. bir süre önce nişanlandı.

Geçtiğimiz çarşamba günü Berk B. nişanlısı Gamze Ç.’nin annesi Güler Y'yi (40) arayarak, nişanlısının kendisinin yanında kalmasını istedi. Güler Y. bu isteği kabul etmeyince aralarında tartışma çıktı.

Telefonda başlayan tartışma karşılıklı küfürleşmeye dönüşünce Güler Y. telefonu kapattı. Bunun üzerine Berk B., Güler Y.’nin Gaziosmanpaşa’da oturduğu kafenin önüne geldi.

Sözcü'den Tugay SADAY'ın haberine göre bir süre dışarıda bekleyen Berk B., kafeden çıkan Güler Y.'ye belindeki silahı çıkartarak ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Güler Y. hastaneye kaldırılırken, Berk B. ise bir araçla olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Gaziosmanpaşa Araştırma Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Berk B. ateş ettikten sonra üvey babası Özkan D.'nin kullandığı araçla kaçtığı belirlenerek takip başlatıldı. Sürdürülen takipler sonucu Berk B. ve üvey babası Özkan D. Edirne'de saklandıkları adreste gözaltına alınırken, olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi.

Emniyette yapılan sorgulamaların ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli de tutuklandı.

Fenerbahçe'de kaçan para büyük oldu! İşte elenmenin bedeli Şahan Gökbakar'dan Yılmaz Morgül taklidi İstanbul Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var
Sonraki Haber