Nevşin Mengü: Ülke sevişsin de rahatlayalım!

Gazeteci Nevşin Mengü, "Soylu ile Yattık Peker ile Kalktık" başlıklı YouTube yayınına gelen bir yoruma isyan etti. Durumu cinselliğe bağlayanlara sinirlenen Mengü, "Bu ülkede herkes kafayı cinsellikle bozmuş, bu ülke sevişsin de rahatlayalım" dedi.

This browser does not support the video element.

Nevşin Mengü, YouTube hesabından yaptığı ve Sedat Peker'in iddialarını ele aldığı yayınında "Soylu ile Yattık Peker ile Kalktık" şeklinde başlığa "Tam CNN'den kovulmalık başlık" yorumu geldiğini belirtti ve buna tepki gösterdi.

Mengü "Bu arada bir de başlığa kurulanlar var. Biri 'Tam CNN'den kovulmalık başlık' demiş. Çok ilginç bu ülkede herkes kafayı cinsellikle bozmuş." dedi.

"BU ÜLKE BİR SEVİŞSİN DE HERKES RAHATLASIN"

Yazdığı her şeyin 'cinsel gönderme' olarak anlaşılmasından rahatsız olduğunu ifade eden Mengü, "Gerçekten bu ülke bir sevişsin de herkes rahatlasın. Her şeyin altında bir cinsel gönderme yok arkadaşlar bir rahat olun." diye konuştu.

NEVŞİN MENGÜ KİMDİR?

Nevşin Mengü 2 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da doğdu. Türk gazeteci ve sunucu.Nevşin Mengü ilköğrenimini Ankara'da, ortaöğrenimini Ted Ankara Kolejinde, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde, yüksek lisans eğitimini de Galatasaray Üniversitesinde "Türkiye üzerine toplumsal incelemeler" başlıklı teziyle tamamladı.

"Özgürlüklere bakış açısı" ve "kimlikleri tanıma" anlamında liberal olduğunu dile getirmiştir. Bir röportajında çocukluğundan beri vegan olduğunu söylemişti.Nevşin Mengü, politikacı Şahin Mengü'nün kızıdır.

NEVŞİN MENGÜ'NÜN KARİYERİ

Televizyonculuğa 2005 yılında Kanaltürk televizyonunda başlamış ve bu kanalda Kadınlar Kulübü adlı programı sunmuştur.Bir yıl sonra Habertürk'te muhabirliğe başlayan Mengü, One Ajans tarafından gelen Tahran muhabirliği teklifi üzerine bu kanaldaki görevini bıraktı ve 1,5 yıl ajansın Tahran temsilciliğini yaptı.Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'na prodüksiyon ve iletişim hizmetleri sağlayan One Ajans'ta bir süre görev alan sunucu, altı ay Hürriyet gazetesinde de çalışmıştı.

CNN Türk kanalında editörlük ve sunuculuk yaptı.Mengü; Temmuz 2011'de mensubu bulunduğu medya grubu DYH'in bünyesindeki Kanal D'nin ana haber sunucusu Mehmet Ali Birand'ın sağlık sorunları nedeniyle yayına çıkamaması sonucu aynı gün içinde iki farklı televizyon kanalında ana haber bülteni sundu.

İran'da muhabirlik yaptığı süreçteki gözlemlerini kaleme aldığı ilk kitabı "İnsanın Düşünmekten Canı Yanar mı?", Kasım 2017'de Everest Yayınları'ndan çıktı. 31 Ekim 2017 tarihinde BirGün gazetesinde yazmaya başladı. DW Türkçe Youtube kanalında her salı TSİ 21: 00'de Bire Bir programını sundu. Sözcü TV Youtube kanalında program yaptı.

Bir süredir YouTube'da kendi kanalını açıp haber yayını yapıyor. Trend Topic isimli bir haber podcasti de hazırlayan Nevşin Mengü son olarak İstanbul merkezli Olay TV'de Ana Haber Bültenini sunmuştu.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle