Netflix izlemeye devam et nasıl silinir? Netflix izleme geçmişi nasıl bulunur?

Netflix izlemeye devam et nasıl silinir merak ediliyor. Dünyanın en çok kullanılan dijital içerik platformu Netflix izleme geçmişi ve izlemeye devam et kısmı nasıl silinir, temizlenir sorusunun yanıtı haberimizde.

Netflix izlemeye devam et nasıl silinir, Netflix izleme geçmişi temizleme nasıl yapılır sorularının yanıtı haberimizde.

NETFLİX İZLEMEYE DEVAM ET NASIL TEMİZLENİR?

'İzlemeye Devam Et'' kısmını temizlemek için; Mobilden giriş yap, İzlemeye Devam Et kısmına gel ve 3 noktaya tıkla. En altta Bu Satırdan Çıkar yazıyor. Onu seçtin mi işlem tamam.

Kullanıcılar, artık "İzlemeye Devam Et" bölümündeki içeriklerden birine tıkladıklarında bir menü ile karşılaşacaklar ve bu menüde "İçeriği Kaldır" seçeneği yer alacak. Böylece sekmedeki içerikler daha düzenli bir hal alacak. Böylelikle kullanıcılar, Netflix ana sayfalarında görünenler üzerinde daha fazla kontrole sahip olacak.

NETFLİX İZLEME GEÇMİŞİ NASIL BULUNUR?

Kullanıcıların en çok merak ettiği detaylardan biri ise izleme geçmişi. Netflix'te yine kolay bir şekilde görüntülenebilen arama geçmişi sayesinde daha önce izlenen dizi ve filmler kontrol edilebiliyor. Netflix'te izleme geçmişini görüntülemek için URL'nin son kısmına 'viewingactivity' eklemek yeterli.

İsrail'e bir darbe de oradan geldi Balkanlar’dan Türkiye’ye bu kez döviz yağmuru başladı İliç'te iki ay sonra kahreden haber! Cansız bedenine ulaşıldı
Sonraki Haber