Neilla Hunter neden öldü? ABD Başkanı Biden'ın eşi Neilla'nın ölüm sebebi!

Neilla Hunter neden öldü? ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'ın eşi Neilla Hunter'ın nasıl ve neden öldüğü merak ediliyor. İşte detaylar..

Neilla Hunter neden öldü? Amerika Birleşik Devletleri'nin yeni başkanı Joe Biden'ın eşi Neilla Hunter'in neden öldüğü vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar..

NEİLLA HUNTER NEDEN ÖLDÜ?

1972’de ilk kez senatör seçildikten yalnızca birkaç hafta sonra ilk eşi Neilia Hunter ve üç çocuğu Noel alışverişine giderken trafik kazası geçirmişti. Henüz 29 yaşında olan Biden’ın eşi ve bir yaşındaki kızı bu kazada ölmüş, iki oğlu ise ağır yaralanmıştı. Biden bu dönemde “Delaware kendine yeni bir senatör seçebilir. Ama çocuklarımın başka bir babası yok” diyerek istifa etmeyi düşünmüştü. Daha sonra Senato’da kalmaya ikna olan Biden, yeni görevi için hastanede, henüz taburcu olmayan oğlu Beau’nun yanında yemin etmek zorunda kalmıştı.

‘İntihar edenleri anladım’

Biden bu günleri daha sonra “Eğer oğullarımın her ihtiyacına konsantre olursam belki kara delikte kaybolmam diye düşünüyordum” sözleriyle tarif edecekti. Kariyeri boyunca her gün Washington’da işi bittikten sonra trenle Delaware’deki evine dönen Biden, oğullarının bakımını kimseye bırakmak istememişti. Kazanın ardından insanların neden intihar ettiğini anladığını söyleyen Biden, hem kendini hem de ailesini halen evli olduğu ikinci eşi Jill Biden’ın kurtardığını söylemişti.

Yaşlı kadın hayata tutunamadı! İşte Süper Lig'de yeni sezonun biten transferleri Üsküdar'da öğrenci servisi kaza yaptı: Yaralılar var
Sonraki Haber