Nedim Şener'in tespiti FETÖ'cü hesabı çıldırttı

SuperHaber programcısı Nedim Şener'in Habertürk ekranlarında cemaatlerle ilgili söylediği 'yavru FETÖ' sözleri FETÖ'cü Twitter hesaplarını çıldırttı. 'Malatyagercek' hesabı öncülüğünde linç kampanyası başlatan troller, 'Nedim Şener' ismini Twitter gündeminin ilk sırasına yerleştirdi. Ancak Şener, kısa sürede gerçek yüzlerini ortaya çıkardı.

HaberTürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan SuperHaber programcısı Nedim Şener, erkeklere “ikinci eşi de alın” çağrısı yapan ve görevden alınan GATA Eski Başhekim Yardımcısı Ali Edizer ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Edizer gibi cemaate mensup kişilerin devlet kurumlarında görev aldığında sistemi sabote etme tehlikesinin bulunduğuna dikkat çeken Şener, şu ifadeleri kullandı:

"Bunlar daha 'yavru FETÖ' daha FETÖ'nün başlangıcı. Daha tehlike boyutuna gelmedi. Ama biz çocuklarımız 20 yıl sonra bunu yaşamasınlar diye uğraşıyoruz."

Şener'in bu sözleri sosyal medyada 'malatyagercek' isminin arkasına gizlenen FETÖ'cü hesabı rahatsız etti. Şener'e "Tarikatlar adam yerleştirmez. Adam yetiştirir." diyen hesap linç kampanyası başlattı.

"İŞTE TEHLİKE SENİN GİBİLER"

Ancak Şener, kısa sürede o hesabın geçmişte attığı FETÖ destekçisi tweetleri ortaya çıkararak gerçek yüzünü gösterdi.

"İşte tehlike senin gibiler, tarikatçı ayağına 200 bin takipçi yapıyorsun. Şu inançlı insanları kullandığın için utan tabii yüzün kaldıysa" diyen Şener, hesaptan atılan tweetleri bir bir ortaya çıkardı.

İşte o tweetler:

Üç ilçe ve dört beldede yeniden seçim kararı ABD'li dev bankadan altın tahmini! 3 bin dolar olabilir CHP'li meclis üyesinden dikkat çeken İmamoğlu önergesi!
Sonraki Haber