"HDP’ye oy vermek, PKK’nın kalaşnikofuna kurşun demek" sözü birilerini çok rahatsız etti!

SuperHaber programcısı Nedim Şener, CNN Türk'te katıldığı programda, "HDP’ye oy vermek demek PKK’nın kalaşnikof kurşunu demek. 6 milyon kişi üzerime kurşun yağdırıyor demektir" dedi. Şener'in bu sözlerine Hayko Bağdat, "Aptal, küstah ve yok hükmünde zavallılar bunlar" diyerek karşılık verdi. Şener ise Hayko Bağdat'ın çıkışına, "PKK’nın kucağındaki firari Hayko’dan başka bir cümle beklenmez. Türk’ü Kürt’ü katletmiş PKK’ya laf edemeyen Hayko ve HDP hiç farkınız yok." ifadeleriyle tepki gösterdi.

This browser does not support the video element.

SuperHaber programcısı Nedim Şener CNN Türk'te katıldığı programda terör örgütü PKK ve HDP'ye ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Şener, "HDP ile kim iş birliği yaparsa o çamur, o kan üzerine bulaşır. HDP’ye oy vermek demek PKK’nın kalaşnikof kurşunu demek. 6 milyon kişi üzerime kurşun yağdırıyor demektir" ifadelerini kullandı.

"APTAL, KÜSTAH VE YOK HÜKMÜNDE ZAVALLILAR"

Nedim Şener'in bu açıklamalarının ardından Hayko Bağdat sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Şener'in 'HDP’ye oy vermek demek PKK’nın kalaşnikof kurşunu demek. 6 milyon kişi üzerime kurşun yağdırıyor demektir' sözlerini alıntılayan Hayko Bağdat, "Ülkesini sevmek, insanını sevmek, toplumunu korumak gibi değerleri yok bunların. Aptal, küstah ve yok hükmünde zavallılar bunlar..." diyerek sert bir açıklama yaptı.

"HAYKO VE HDP HİÇ FARKINIZ YOK"

Hayko Bağdat'ın konuya ilişkin ifadelerine Nedim Şener'den yanıt gecikmedi. Nedim Şener, "Terörist PKK’nın kucağındaki firari Hayko’dan başka bir cümle beklenmez" diye başladığı açıklamasına şu sözlerle devam etti;

"Türk’ü Kürt’ü katletmiş PKK’ya laf edemeyen Hayko ve HDP hiç farkınız yok. İnsanlıkla, hukukla da ilginizin olmadığını bu millet anlayacak.

Al bak dünkü yazım; Türk, Kürt demeden masum insanlar katlederken, HDP buna sessiz kalsın diye oy veriyorsa, değil 6 milyon 60 milyon oyun olsa da hiç bir önemin yoktur. Tekrar edeyim; bunu bile bile oy verenin kurşun sıkan teröristten farkı yoktur.

Neyse ağlama bak HDP’nin PKK ile ilişkisi bağlantısı irtibatı yokmuş. Böylesine önemli bir açıklamayı paylaşmayı unutmuşsun PKK yalakası."

Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu!