'Yayını kesmek istiyorum çünkü küfür edeceğim!'

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Mete Yarar ile birlikte yaptığı Memleket Aşkına programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun Ahmet Altan'a açtığı telefonu hatırlatan Şener, "Şu anda yayını kesmek istiyorum çünkü küfür edeceğim. İnsanın bünyesi kaldırmıyor" dedi.

This browser does not support the video element.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalı izleyicileriyle buluştu.

Programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan iki usta isim, FETÖ firarisi Tuncay Opçin'in, Balyoz kumpası soruşturmasında uğradığı haksızlığa hayatına son vererek cevap veren Yarbay Ali Tatar için “Alevi olmasaydı, intiharı bu kadar gündemde kalır mıydı?" şeklindeki sözlerini yorumladı.

Nedim Şener, açıklamasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'nün Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının en önemli aracısı olan Taraf gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Altan'a açtığı 'Geçmiş olsun' telefonuna değindi.

"ALİ TATAR'A HAKSIZLIK YAPILMADI MI?"

Yarbay Ali Tatar'a kurulan kumpasın bir parçasının Taraf gazetesi olduğunu anımsatan Şener, "Taraf gazetesinin yazdıklarını unutmuyoruz tabi o tarihlerde. 'İntiharı seçti' gibi sanki Ali Tatar suçluydu da onu kaldıramadı da intiharı seçti gibi başlıklar attılar. Böylesine haysiyetsiz, namussuz... Bu gazeteyi kim çıkardı kardeşim? Ahmet Altan çıkardı Yasemin Çongarla. Peki Ahmet Altan cezaevinden çıktığında kim aradı? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aradı... Niye aradı? Geçmiş olsun diye. Televizyona çıktı 'Ona da haksızlık yapıldı' dedi. Ali Tatar'a haksızlık yapılmadı mı Sayın Kılıçdaroğlu? Hala yapmıyorlar mı? Nasıl içinize siniyor?" dedi.

"YAYINI KESMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ KÜFÜR EDECEĞİM"

Kılıçdaroğlu'nun da Alevilik konusunda hassasiyetleri olduğunu kaydeden Şener, sözlerinin devamında "İşte Alevinin etini yer Ahmet Altan gibi insanlar o gazetenin başında. Haksızlık yapar... Eğer mezhepçi yaklaşıyorsan insan etini yerler. Sen de ararsın veya televizyona çıkıp 'Haksızlık yapıldı' dersin. Bu yayını burada kesip daha fazla ileri gitmek istemiyorum. Şu anda yayını da kesmek istiyorum çünkü küfür edeceğim. İnsanın bünyesi kaldırmıyor bu kadar tezatı. Onlar gibi ilaç kullanıp da biz sakinleştirici ile yaşamıyoruz. Biz öfkemizi diri tutmak için her dakika ayakta duruyoruz." diye konuştu.

YAYININ TAMAMINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ:

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?