Şener’den kendisini Peker’in hedefine koymak isteyenlere rest: Arkasında CHP’li, İP’li troller var!

Hürriyet yazarı Nedim Şener, "Radarımdasın" diyen firari suç örgütü lideri Sedat Peker'e SuperHaber YouTube kanalında yanıt verdi...

Trollerin ‘Pislik’ iddiasıyla başlattığı Nedim Şener - Sedat Peker tartışmasında gerilim tırmanıyor. Firari suç örgütü lideri Sedat Peker’in "Radarımdasın" dediği Gazeteci, Hürriyet yazarı Nedim Şener, sosyal medyada başlayan tartışmanın ardından SuperHaber YouTube kanalında Peker’e yanıt verdi.

Kendisini Sedat Peker'in hedefine koymak isteyenlere rest çeken Şener, ''Peker'in sosyal medyadaki etkisini kullanan FETÖ'cü, PKK'cı troll grubu Peker'i kullanır hale geldi.'' sözlerini kullandı.

Şener, taklit bir hesaptan kendisi tarafından yapılıyormuş gibi gösterilen 'kaset' açıklaması için, ''Taklit hesabın arkasında kimlerin olduğunu biliyorum. Hesabın çevresindeki CHP'li, İYİ Parti'li troll başları kitleleri yönlendiriyor. CHP, İYİ Parti ve HDP trolleri sosyal medyada bir kötülük şebekesi haline dönüşmüş durumda.'' ifadelerini söyledi.

Nedim Şener'in açıklamaları şu şekilde;

''CHP'Lİ, İYİ PARTİ'Lİ, HDP'Lİ TROLL BAŞLARI KİTLELERİ YÖNLENDİRİYOR. SOSYAL MEDYADA BİR KÖTÜLÜK ŞEBEKESİ HALİNE DÖNÜŞMÜŞ DURUMDALAR''

Peker'in sosyal medyadaki etkisini kullanan FETÖ'cü, PKK'cı, kendine yakın troll grubu var. Peker'i kullanır hale geldiler. Onun sözcülüğünü yapanlar bile bu işin içine girdiler. Peker'e yakın isimler bunu yapıyor. Ben onun hakkında bir 'kaset' açıklaması yapmadım. Taklit bir hesaptan yapıldı. Arkasında kimlerin olduğunu biliyorum. Taklit hesabın çevresindeki CHP'li, İYİ Parti'li troll başları kitleleri yönlendiriyor. CHP, İYİ Parti ve HDP trolleri sosyal medyada bir kötülük şebekesi haline dönüşmüş durumda.

''BİR SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİNE SÖYLEMİŞ OLDUĞUM HERHANGİ BİR SÖZDEN DOLAYI, 'PİSLİK' DEMİŞ OLSAYDIM DA ÖZÜR DİLEMEM''

FETÖ'cü firari 'gazeteciler', hala Gazeteciler Cemiyeti üyesi. Özgür Gündem gazetesi PKK terör örgütü propagandası yapıyor, basın örgütleri de bunu savunuyor. Bir suç örgütü liderine söylemiş olduğum herhangi bir sözden dolayı, 'pislik' demiş olsaydım da özür dilemem.

Nedim Şener'in açıklamalarının tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?