Nedim Şener'den, Gökhan Özoğuz'a 15 Temmuz cevabı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter sosyal medya hesabından, 15 Temmuz afişlerinden rahatsız olduğunu dile getirdi. Gazeteci Nedim Şener ise, Özoğuz'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi.

Gökhan Özoğuz, kişisel Twitter hesabından, 15 Temmuz afişlerini eleştiren bir paylaşımda bulundu.

Özoğuz, 15 Temmuz Destanı adı verilen afişlerdeki Türk askerinin çizimine tepki gösterirken, TSK'nın itibarının zedelendiğini iddia etti.

Gökhan Özoğuz, "Bu çizimlerinden nefret ediyorum! Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor, Türk Asker olgusunun itibarını zedeler mi acaba, diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk Askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" diye yazdı.

 NEDİM ŞENER'DEN TEPKİ

Gazeteci Nedim Şener ise, Gökhan Özoğuz'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi.

Nedim Şener, "Evladım, onların FETÖ’nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor. İçerisindeki pisliği de tek tek çıkartıyor. Sen canını sıkma bu millet, haini de, korkağı da, fırsatçıyı da, uyanıkları da tanıyor. Anladın sen onu..." diye yazdı.

İşte söz konusu o paylaşımlar:

Çılgın Sayısal Loto sonuçları 24 Nisan 2024! Fatih Terim'den hakeme isyan: "Sen saygı duyulacak bir adam değilsin" Şans Topu sonuçları 28 Nisan 2024!
Sonraki Haber