Nedim Şener, tezkereye 'hayır' oyu kullanan CHP'ye seslendi: Helalleşirken hevalleşmesinler

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun helalleşme açıklaması, 'Dostlarımız' diye söz ettiği HDP'den tam puan aldı. Hürriyet yazarı Nedim Şener son yazısında, Kılıçdaroğlu'nun helalleşme listesini ve Demirtaş'ın CHP liderine desteğini değerlendirdi. Şener, "Suriye ve Irak’ta terör örgütüne karşı yapılacak operasyonlar için gereken tezkereye HDP ile 'hayır' oyu kullandıktan sonra helalleşirken hevalleşmesinler." dedi.

Hürriyet yazarı Nedim Şener, son yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme kararını ve arkasından yaşanan gelişmeleri mercek altına aldı. CHP liderinin “Helalleşeceğiz” açıklamasına özellikle üç kesimin çok sevindiğini söyleyen Şener, "Birincisi FETÖ’cüler, ikincisi PKK’ya yakın isimler, üçüncüsü de FETÖ’nün kumpas operasyonlarının dolgu malzemesi ve PKK’ya yakın isimlere toz kondurmayan liberaller..." dedi.

"SEÇİME GİDERKEN “TAKTİK” ADIMI"

Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çıkışının seçime giderken “taktik” adımı olduğunu vurgulayan Şener, "Amacı, kendi seçmen tabanının yanına muhafazakâr ve HDP’ye yakın kesimleri çekmekten ibaret. Tıpkı, “KHK’lıları iade etme”, “Kürt sorunu çözeceğiz” açıklaması gibi altı doldurulmamış, ne olduğu tanımlanmamış, çözüm önerisi geliştirilmemiş projelerine benziyor." ifadelerini kullandı.

CHP liderinin helalleşme listesine dikkat çeken Şener, "Mahkemelerde süründürülen askerlerimiz ve aileleri ile helalleşeceğiz cümlesi tam bir taktik. Yargılanan ve mahkûm olan darbeci FETÖ’cülerle, FETÖ üyeliğinden yargılanan ihraç edilmiş eski TSK mensupları ile “helalleşme” tartışması çıktı. O yüzden yakında Kılıçdaroğlu’ndan, “‘Ergenekon ve Balyoz’ davalarında yargılananları kastettim” açıklaması gelirse şaşırmayın." dedi.

HDP'NİN HELALLEŞME KARARINA YAKLAŞIMI

Selahattin Demirtaş'ın Kılıçdaroğlu'na verdiği yanıta dikkat çeken Şener yazısının devamında şu ifadeleri kullandı;

Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim olaylarının fitilini ateşleyen HDP’li Demirtaş, tutuklu olduğu cezaevinden mesajı almış. Projenin üzerine atlamış.

PKK’lı teröristlerin dirisine de ölüsüne de sahip çıktı. Terörist PKK’nın yöneticilerinin talimatlarının dışına çıkmadı. PKK’lı teröristler birbirlerine arkadaş anlamına gelen “heval” derler. Demirtaş dahil HDP’liler, PKK’lıların hevali olmaktan öteye geçmedi.

"SADECE BİR KEZ, 'PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR' DESİN"

Demirtaş’ın sayfalar dolusu yazmasına ve onun helalleşmesine ihtiyaç yok. Sadece bir kez, “PKK terör örgütüdür” desin, boyunun ölçünü görelim.

Kılıçdaroğlu ve yakın çevresi bu “hevalleşmiş” kişilerle mi helalleşecek?

Dikkat etsinler, Suriye ve Irak’ta terör örgütüne karşı yapılacak operasyonlar için gereken tezkereye HDP ile “hayır” oyu kullandıktan sonra, “helalleşirken hevalleşmesinler.”

Bir ısırığı öldürüyor! Elazığ'da görüntülendi! Süper Loto sonuçları 16 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 14 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber