Nedim Şener: Lütfü Türkkan patlayan bir lağımdır

Hürriyet Yazarı Nedim Şener, TVNET canlı yayınında şehit yakınına küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a ilişkin açıklamalarda bulundu. İYİ Parti'nin stratejisinin küfür ve hakaret olduğuna vurgu yapan Şener, "Lütfü Türkkan patlayan bir lağımdır sadece. İçerideki o kokuyu yaymıştır." dedi.

TVNET Genel Müdür Yardımcısı Serhat İbrahimoğlu'nun sunduğu Net Bakış programının bu haftaki konukları; Güvenlik Politikaları Uzmanı  Mete Yarar, AK Parti MKYK Üyesi Av. Mücahit Birinci, Gazeteci-Yazar Nedim Şener ve Avukat Bülent Kaya oldu.

Gündeme ilişkin son gelişmelerin konuşulduğu programda İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de yanına gelen şehit ağabeyine ettiği sinkaflı küfür masaya yatırıldı.

İYİ Partide bir lağımın uzun zamandır biriktiğini, Lütfü Türkkan'ın sadece kapağını açtığını ve görünür hale geldiğini söyleyen Nedim Şener, iki yıl önce yaşadığı bir olayı anlattı.

Sosyal medyadan İYİ Parti Basın Sözcüsü ile yazışırken İP kısaltmasını kullandığını belirten Şener, "O gece bir anda bir kampanya yaptılar onların Bursa teşkilatında görevli birisi, yine CHP'nin içindeki troll ordusunu yönetenler. Ve Türkiye'de 'İP ne Nedim' diye sıralamaya soktular. Ben de soru olarak görüyorum. Meğer adamların derdi 'İP ne Nedim' demekmiş. Ve ben bunun üzerine yüzlerce dava açtım. Çoğu tazminata mahkum oldu." dedi.

İçlerinden birinin Denizli Milletvekili Yasin Öztürk olduğunu ifade eden Şener, "Bunu kim yaptı biliyor musunuz? İYİ Parti'nin tüm teşkilatı. Bütün il ilçe örgütlerinde bir kampanya halinde yaptılar.Siz zannediyorsunuz ki Lütfü Türkkan'ın ağzından kaçtı, insani hata falan. Bazıları öyle pazarlamaya çalışıyor. İstanbul beyefendisi falan... İstanbul beyefendisinden anladıkları bir kişinin şehidin bacısına küfrede bilen kişi ise onlar kendi kalitesini de ortaya koymuş oluyor." ifadesini kullandı.

"BU PARTİNİN İNSANLARLA MÜCADELE STRATEJİSİ BU"

Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu partinin teşkilat yapısında inanılmaz bir küfür, hakaret ve troll ordusu vardır. Bu partinin insanlarla mücadele stratejisi bu. Dolayısıyla Lütfü Türkkan patlayan bir lağımdır sadece. İçerideki o kokuyu yaymıştır."

Cevahir AVM'de intihar! Görüntüler yürek burktu... TBMM'nin gündeminde kripto para düzenlemesi var Hadise, konserinde frikik yakalamaya çalışan kameramana sert çıktı
Sonraki Haber