Nedim Şener: FETÖ'cü danışmanını geri al! Yapabilir misin? Güvenebilir misin?

SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ve SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar "Memleket Aşkına"nın yeni bölümünde Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılar için yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Nedim Şener, KHK'lılara göreve iade sözü veren Kılıçdaroğlu'nu "KHK'lılar ile böyle atıp tutacağına FETÖ'cü danışman Fatih Gürsul'u tekrar danışman olarak geri alsın." sözleriyle eleştirdi.

This browser does not support the video element.

KHK'lılar ile ilgili yaptığı açıklamalarla tepki çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Kılıçdaroğlu, bu haftaki TBMM grup toplantısında yeniden KHK'lılara göreve iade sözü verdi. CHP lideri şu ifadeleri kullandı;

"15 Temmuz darbe girişimi oldu, hep beraber mücadele ettik. İktidarı ve muhalefeti beraber oldu ama birileri 15 Temmuz'u Allah'ın bir lütfu olarak kabul edip milletin ensesinde boza pişirmeye başladı. KHK ile ihraç edilip hakkında beraat kararı verilenler, göreve iadesi kararı verilenlerin tamamını görevlerine iade edeceğiz. Biraz sabretsinler, geliyor gelmekte olan, az kaldı"

"EĞER KHK'LILAR İLE İLGİLİ BİR ADIM ATILACAKSA GÜRSUL'U TEKRAR DANIŞMAN YAPSINLAR"

SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ve SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar "Memleket Aşkına"nın yeni bölümünde Kılıçdaroğlu'nun KHK açıklamalarını değerlendirdi. Nedim Şener, KHK'lılarla ilgili peş peşe açıklamalar yapan CHP liderine şu sözlerle seslendi;

Kılıçdaroğlu KHK'lılar ile böyle atıp tutacağına FETÖ'cü danışman Fatih Gürsul'u tekrar danışman olarak geri alsın. Mahkemelere, adalete güvenmiyorum diyor ya. Darbe sabahı CHP Genel Merkezi'nde toplantı yaparken Kemal Kılıçdaroğlu'na "15 Temmuz'a lütfen tiyatro deyin. Bu bir kontrollü darbe'dir" diye tavsiyede bulunan bir akademisyendir. Bu kişi FETÖ'cüdür. Kılıçdaroğlu'nun siyasi konuşmalarını hazırlayan birisiydi. Bu kişi ihraç edildi, tutuklandı, zannediyorum çıktı. Eğer KHK'lılar ile ilgili bir adım atılacaksa Gürsul'u tekrar danışman yapsınlar, yapabilir misin? Güvenebilir misin? Halkın gözü önünde tekrar başdanışman yap. Yapamazsın, güvenemezsin. Toplumun içine çıkamazsın.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?