Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz neden boşandı? Polat Alemdar'ın vereceği nafaka herkesi şaşırttı! İşte o rakam

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz neden boşandı sorusu merak ediliyor. Mahkeme her iki tarafı da eşit kusurlu buldu. Çocukların velayeti anne Nagehan Şaşmaz'a verilirken Necati Şaşmaz'ın vereceği nafaka herkesi şaşırttı.

Necati Şaşmaz Nagehan Şaşmaz neden boşandı? Polat Alemdar'ın vereceği nafaka herkesi şaşırttı! İşte o rakam...

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz neden boşandı sorusu yanıtını buldu. Mahkeme kararını vererek 2 çocuğun velayetini anne Nagehan Şaşmaz'a verdi. 2019 yılının Şubat ayında Nagehan Şaşmaz'a 10 milyon TL tazminat davası açan Necati Şaşmaz çocukların velayetini de istemişti.

Ünlü oyuncudan psikolojik, fiziksel ve cinsel şiddet gördüğünü ileri süren Nagehan Şaşmaz da 20 milyon TL tazminat ile kendisi ve 2 oğlu için toplam 60 bin TL aylık nafaka talebinde bulunarak karşı boşanma davası açtı.

Sözcü gazetesinden Hayati Arıgan'ın haberine göre, İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada Nagehan Şaşmaz’ı avukat Deniz Ketenci, Necati şaşmaz’ı da avukat Altın Mimir temsil etti. Mahkeme iki tarafın açtığı boşanma davasını da kabul ederek tarafların boşanmalarına karar verdi. Mahkeme çocukların velayetini anneye verirken, baba ile kişisel ilişki günleri tayin etti.

Ebeveynlerin izni olmadan çocukların yurtdışına çıkarılmasına karar veren mahkeme her hafta çarşamba günleri saat 18:00’de çocuklar hangi ebeveynde olursa olsun görüntülü görüşmesine karar verdi.

Mahkeme tarafların istediği maddi ve manevi tazminat taleplerini eşit kusurlu bulduğu gerekçesiyle reddetti. Mahkeme Nagehan Şaşmaz'ın istediği yoksulluk talebini ise ekonomik ve sosyal durumunu göz önüne alarak reddederken, Necati Şaşmaz’ın iki çocuğu için ayda 16 bin TL nafaka ödemesine hükmetti.

Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme! Acun Ilıcalı açıkladı: Kırmızı takımdan mavi takıma transfer! Borsa günü düşüşle tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler...
Sonraki Haber