Ne Kurtlar Vadisi Ne Teşkilat! Osman Sınav'ın Yeni Dizisi Efsane Geliyor! Yalnız Kurt'ta kimler oynayacak?

Kurtlar Vadisi dizisinin efsane yönetmeni Osman Sınav'dan müthiş bir dizi geliyor. Teşkilat'ı, Kurtlar Vadisi'ni hatta Eşkıya Dünyay Hükümdar Olmaz dizisini unutturacak Yalnız Kurt dizisi gümbür gümbür geliyor. Peki Yalnız Kurt dizisinde kimler oynuyor? Konusu ne?

Türk televizyonlarının en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Osman Sınav oğluyla birlikte tekrar kamera arkasına geçti. Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile gümbür gümbür gelen Yalnız Kurt dizisinin çekimleri başladı.

Yalnız Kurt isimli diziyi oğlu ile birlikte çekmeye başlayan Osman Sınav, yeni dizisinden oldukça umutlu görünüyor. Ses getirecek dizinin konusu Teşkilat'ı da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı da aratmayacak. Yalnız Kurt dizisinin yönetmen koltuğunda oturması için Osman Sınav'ın el sıkıştığı isim ise Alp Arslan Büyük Selçukluj dizilerinden sonra boşta olan M. Çağatay Tosun oldu.

YALNIZ KURT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kurtlar Vadisi benzeri bir hikayeye sahip olacak Yalnız Kurt dizisinde devlet, terör ve casusluk konuları ele alınacak.

Kurtlar Vadisi hayranları tarafından da coşkuyla karşılanan Yalnız Kurt'un ikinci yönetmen koltuğunda Osman Sınav'ın oğlu Yusuf Ömer Sınav oturacak.

YALNIZ KURT DİZİSİNDE KİMLER ROL ALACAK?

Oyuncu kadrosu sır gibi saklanan dizide önemli isimler ile el sıkışıldığı söyleniyor. Gelen son haberlere göre ise Yalnız Kurt dizisi ile anlaşan iki isim Cihan Ünal ve Hasan Denizyaran oldu.

İlerleyen günler diziye katılacak yeni isimlerin duyurulması bekleniyor.

Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı! Süper Loto sonuçları 21 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? İstanbul'da korkunç kaza! Kamyon ile otomobil çarpıştı
Sonraki Haber