Naz Elmas yine yapacağını yaptı! Alay konusu oldu

Son olarak atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile izleyici karşısına çıkan 37 yaşındaki oyuncu Naz Elmas, photoshopun ayarını kaçırınca takipçilerinin diline düştü. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta belini inceltince takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Elmas, yeni bir photoshop skandalına daha imza attı.

Naz Elmas uslanmıyor! İş insanı Erol Özmandıracı ile evli olan Naz Elmas, yine sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Elmas'ın yaptığı paylaşım 'Pes' dedirtti.


BELİNİ İNCELTTİ

Fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşırken photoshop uygulayan Naz Elmas, sevdasından vazgeçmiyor. Kısa süre önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyanın diline düşen Elmas, bel bölgesini inceltmeye çalıştı fakat photoshop'un ayarını fazlasıyla kaçırdı. Yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Elmas'ın belini neredeyse yok etmesi dalga konusu oldu.

 Photoshop'u abartıp alay konusu olan ünlü oyuncu yeni bir photoshop skandalına daha imza attı. Takipçileri Naz'ı ti'ye aldı.

BU KEZ YOLU YAMULTTU

Naz Elmas, kendini zayıflatmak isterken bu kez de yolu da yamulttu. Paylaştığı fotoğrafla sosyal medyanın gündemine bir kez daha düşen Elmas, gelen eleştirilerin ardından yayımladığı fotoğrafı kısa süre içerisinde kaldırdı.


''VERDİĞİM POZLARDAN DOLAYI PHOTOSHOP ZANNEDİLİYOR'' DEMİŞTİ

Naz Elmas, daha önce de defalarca kez yaptığı photoshoplarla sosyal medyanın diline düşmüştü.

Elmas, fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddialarına ise "Alt bacaklarım bir hayli ince olduğu için verdiğim pozlardan dolayı insanlar photoshop yaptığımı sandı. İlginç, photoshop baya merak uyandırıyor" açıklamasını yapmıştı.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber