NASA isim gönderme nasıl yapılır 2020? Mars bileti ekranı!

NASA isim gönderme nasıl yapılır 2020? Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin projesi büyük rağbet görüyor.'İsmini Mars'a Gönder' projesine en çok katılım gösteren ülkeler arasında Türkiye'de yer alıyor. Kızıl gezegene isim göndermek isteyenler ise Mars biletini nasıl alacaklarını araştırıyor. Peki NASA isim gönderme nasıl yapılır 2020? Merak edilen detaylar haberimizde...

NASA isim gönderme nasıl yapılır 2020? Nasa'nın sanal bilet ekranı açıldı. Son günlerde ilgi çeken projeler arasında bulunan NASA'nın Mars'a isim gönderme projesine birçok üleden başvuru yapıldı. Mars'a ismini yazdırmak isteyenler için detayları araştırdık. Peki NASA isim gönderme nasıl yapılır 2020?

NASA MARS BİLETİ NASIL ALINIR?

Mars yolculuğuna 2020 senesinde başlayacak olan uzay aracında bulunan çiplere, kayıt yapılan isimler yazılarak Mars’a gönderilecek. Kayıt yaptıranlara ise NASA hatıra bileti veriyor.

Dijital bir biniş kartı verilen sistemde, isim ve soyisim ile kişisel bilgiler yer alıyor.

NASA MARS BİLETİ İÇİN TIKLAYINIZ!

MARS BİLETİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

İsimler, Mars 2020 uzay aracında bulunan çiplere işlenip Mars’a gönderilecek. Ayrıca ismini kaydedenlere NASA tarafından bir hatıra biniş kartı veriliyor. İsim kayıtları 30 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecek.

NASA'nın internet sitesinde dünya çapında 3.384.767 kişinin adını Mars'a göndermek için projeye katıldığı görülüyor. Sitede projeye en çok ilgi gösteren ülkeler de listeleniyor.

Türkiye, 1,263,189 başvuru ile listede ilk sırada yer alırken, ABD 429,892 başvuru ile ikinci, Hindistan ise 404,179 başvuru ile üçüncü sırada yer alıyor.

20 Nisan 2024 TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler... Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber