Nadira Kadirova’nın odasından yeni görüntüler!

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ölü bulunan bakıcı Nadira Kadirova'nın odasında yapılan olay yeri incelemesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. BirGün'ün ulaştığı görüntülerde Ünal’ın kızı Duygu Ünal’ın da polislerle birlikte olduğu görüldü.

This browser does not support the video element.

Nadira Kadirova (23), bir yıldır bakıcı olarak çalıştığı AK Parti’li Şirin Ünal’ın evinde, 23 Eylül 2019 tarihinde, akşam üstü silahla vurulmuş şekilde bulundu.

Kadirova’nın ölümünün üzerinden henüz iki gün geçmişken, Ankara Emniyeti “intihar” yönünde açıklama yaptı. Ankara Başsavcılığı, Şirin Ünal’ın bilgisine başvurdu. Ünal, “olayın intihar olduğunu” savundu.

“Kovuşturmaya yer yoktur” kararı verilerek kapatılan dosya Anayasa Mahkemesi’ne (AYM) taşınırken Nadira Kadirova’nın hayatını kaybettiği gün polis ekipleri tarafından yapılan olay yeri incelemesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

ODADAKİ DAĞINIKLIK DİKKAT ÇEKTİ

BirGün’ün ulaştığı görüntülerde Nadira Kadirova’nın kaldığı ve hayatını kaybettiği odadaki dağınıklık dikkati çekiyor. Polis ekiplerinin kamerasına yere düşen bir saksı, etrafa saçılan kum ve çiçekler yansıyor. Görüntülerde bir sehpanın tamamen ters döndüğü ve bir abajurun da yere düşerek devrildiği görülüyor. Nadira Kadirova’ya ait olduğu tahmin edilen çantaların yerde olduğu da kameralara yansırken 3-4 ayrı yerdeki kan izleri de dikkat çekiyor.

Polis kamerası ile kayıt altına alınan bir başka görüntüde de Nadira Kadirova’nın intihar ettiği iddia edilen silah ile çalışma masası göze çarpıyor.

AK PARTİ'Lİ ÜNAL’IN KIZI POLİSLERLE

Polis ekipleri tarafından kayda alınan bir görüntüde ise Şirin Ünal’ın kızı Duygu Ünal’ın olay yeri inceleme ekipleriyle beraber Nadira Kadirova’nın şüpheli şekilde hayatını kaybettiği odada bulunduğu görülüyor. Görüntülerde olay yeri inceleme polisinin, “Duygu hanım, telefon burada çalışan bayana mı ait?" diye sorduğu ve Duygu Ünal’ın da “Evet, doğrudur” dediği görülüyor.

'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE? Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kınanması gereken İran değil, Netanyahu'dur!