Naci Ağbal'dan yeni açıklama var

Merkez Bankası Eski Başkanı Naci Ağbal, yeni bir veda mesajı yayınlandı. Ağbal mesajında "Elimden geldiğince Merkez Bankası'nı ileri taşımaya çalıştım" ifadelerini kullandı.

4.5 ay önce Merkez Bankası Başkanlığı görevine getirilen Naci Ağbal'ın kurumdaki görevine son verildi.

Gündeme bomba gibi düşen bu karar sonrası Ağbal ilk açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımıza Merkez Bankası Başkanlığı dahil bugüne kadar uygun görerek atadığı tüm görevlerden dolayı teşekkür ederim. Bugün itibariyle görevden alınmam nedeniyle de şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin." demişti.

"İNŞALLAH BİR GÜN KALICI FİYAT İSTİKRARI SAĞLANIR"

Saatler sonra bir veda mesajı yayınlayan Ağbal, bu kez açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Elimden geldiğince Merkez Bankası'nı ileriye taşımaya çalıştım. Merkez Bankası'nın yegane hedefi olan fiyat istikrarının sağlanması için çok önemli ve cesur çalışma yürüttük. İnşallah bir gün kalıcı fiyat istikrarı sağlanır."

Adana Demirspor'da Luis Nani kadro dışı bırakıldı Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu! Herkesi korkutan gelişme "Cumhurbaşkanımızın hassasiyetinin zekatı 77 ceddinize yeter!"
Sonraki Haber