Nabil Fekir kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

Nabil Fekir kimdir? Fransa Lig 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'da forma giyen Cezayir asıllı Fransız futbolcu Nabil Fekir Real Betis'e imza attı. Nabil Fekir'in yaşamı, yaşı, hangi takımlarda oynadığı araştırılıyor. Peki Nabil Fekir kimdir? Hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde...

Fransa'nın Olimpik Lyon takımında forma giyen Nabil Fekir, İspanya ekibi Real Betis'e transfer oldu. Yapılan haberler sonucunda Nabil Fekir'in kim olduğu büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki Nabil Fekir kimdir? Müslüman mı? Ayrıntılar haberimizde...

Yeşil-beyazlıların Lyon'a Fekir için ödeyeceği rakamın 20 milyon euro + 10 milyon euro bonus olması beklenilirken, bir sonraki olası transferinde Fransız temsilcisinin %20'lik pay alacağı belirtildi.

TRANSFER SAVAŞINI BETİS KAZANDI

1 yıl önce Arsenal ve Liverpool'un kendisi için 75 milyon euro ödemeye hazır olduğu Fekir için İtalyan devleri Milan ve Napoli de devredeydi ancak yetenekli oyuncu, kardeşi Yassin Fekir'i de transfer etmeyi kabul eden Real Betis'i tercih etti.

 NABİL FEKİR KİMDİR?

Nabil Fekir futbol dünyasının başarılı isimlerindendir. Peki kaç yaşında? nereli? hangi takımlarda forma giydi? dini inancı nedir? kısaca futbol hayatı ve biyografisi.

1993 doğumlu yıldız futbolcu Nabil Fekir profesyonel futbol hayatına Saint Priest takımı ile adım atmış ardından bonservissiz olarak Olimpik Lyon B takımına transfer olmuştur. 2013 yılında başarılı performansı ile Lyon A takım kadrosuna dahil olmuştur.

Her geçen gün yükselen başarı grafiği ile Fransa Milli Takım kadrosunada 2015 yılında davet edilen Fekir, toplam 11 Milli karşılaşmada oynamış ve 2 gol atmıştır. Ayrıca Fransa U21 Milli formasınıda giymiştir.

Fransa vatandaşı, aslen ise Cezayir asıllı olan Fekir’in son dönemlerde İngiltere ekiplerinden Liverpool takımına transfer olacağı sıkça gündeme gelmiştir. Bir çok kaynakta Müslüman olduğu belirtilmektedir.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber