Müstakbel Damat filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Filmin yönetmen koltuğunda oturan başarılı oyuncu İlker Ayrık aynı zamanda filmin başrolünde de yer alıyor. Kadroda başarılı oyuncuların yer aldığı film, oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyicileri etkilemektedir. Peki Müstakbel Damat filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

11 Kasım 2022 tarihinde vizyona giren komedi filmi Müstakbel Damat, konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyicilere keyifli anlar yaşatmaktadır. Başrolde İlker Ayrık, Hande Soral ve Erdal Özyağcıların yer aldığı filmin yönetmenliğini başarılı oyuncu İlker Ayrık üstlenmiştir.
Filmin konusunu M. Serdar Fırat ve Serhat Sarı'nın ele aldığı filmde oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Peki Müstakbel Damat filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

MÜSTAKBEL DAMAT FİLMİ KONUSU

Müstakbel Damat, sevdiği kızı ailesinden istemek için yola koyulan bir damat adayının hikayesini konu ediyor. Sema ile Hasan evlenme planları yapan bir çiftir. Bunu için harekete geçen Hasan, Kıbrıslı bir ailenin kızı olan Sema'yı istemek için İstanbul''dan Kıbrıs'a doğru yola koyulur. Ancak damat adayı Hasan'ın Kıbrıs'a ayak basması, huzur dolu ada hayatının alt üst olmasına neden olur. Bu zamana kadar adada sakin bir yaşam süren aile, telaşlanınca ortalığını birbirine katan bir adam olan Hasan yüzünden birbirinden tuhaf durumlarla karşı karşıya kalır.

MÜSTAKBEL DAMAT FİLMİ OYUNCU KADROSU

Hande Soral
Nilgün Kasapbaşoğlu
İlker Ayrık
Ayça Erturan
Ahu Sungur
Yücel Erten
Erdal Özyağcılar
Bilge Şen
Aykut Taşkın
Suat Sungur

Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Murat Ceylan açıkladı! All Star'da büyük dokunulmazlık mücadelesi... Azerbaycan 'Tarihi bir olay' dedi ve duyurdu!
Sonraki Haber