Biri Erdoğan'ın örnek olduğunu unuttu öteki komplo teorileri kurdu

DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu akşam yoğun mesai programının arasında hastaneye gelip kovid aşısı yaptırmasını anlayamadı. Erdoğan'a 'Sıranız mı gelmişti' diyecek kadar kabalaştı. Öte yandan Osman Sert de aşı kampanyasını karalamak için Erdoğan'ın aşı yaptırarak tabanından koptuğunu söyleyecek kadar ileri gitti.

Türkiye'nin koronavirüs mücadelesinde uzun süre gönüllülük süreci devam eden koronavirüs aşısında isteyenler sağlık merkezlerinde aşısı yaptırabiliyordu.

Ardından Çin'den aşılar Türkiye'ye geldi analizlerin bitmesinden sonra dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti MYK'sı aşı oldu.

Cumhurbaşkanı aşı çalışmasına örnek oldu ve teşvik etmek için kameraların karşısında aşıyı yaptırdı, çıkışta da siyasi parti liderlerine ve milletvekillerine aşı kampanyasına destek olmaları için çağrıda bulundu.

İşte bu çağrıyı DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu anlayamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeneroğlu'nun da dediği gibi vatandaşa örnek oldu.

Mustafa Yeneroğlu ise vatandaşa öncülük eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sıra soracak kadar kabalaştı.

İşte Yeneroğlu'nun Twitter'dan yaptığı akıllara zarar açıklaması:

"Sıranız mı gelmişti @RTErdogan?

Hangi risk grubunda siz ve o heyet?

Yoksa kurallar sizin için geçerli değil mi?

Cumhurbaşkanı milletine örnek olması gerekir. Herkesten önce kendisi kurallara uyması gerekir.

Ama yine şaşırmadık maalesef."

AHMET DAVUTOĞLU'NA YAKIN İSİMDEN KARALAMA

Öte yandan aşı kampanyasına hasetlenenler kervanına Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yakın isim Osman Sert de katıldı.

Osman Sert de Erdoğan'ın ekibiyle aşı yaptırmasını Ak Parti'nin tabanı ile koptuğunu iddia edecek kadar anlaşılmaz şekilde ileriye götürdü.

Osman sert, "AK Parti yöneticilerinin öncelik gözetmeden aşı olmaları iktidar partisinin tabanı ile koptuğunun yeni bir işareti sadece. Gelişmişlikte Türkiye'nin çok gerilerinde olan ülkeler farklı firmalardan milyonlarca doz alırken TRnin meçhul bir durumda kalması ise akıl almaz bir acziyet." ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! TFF'ye istifa baskısı... İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı... Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı!
Sonraki Haber