Seyrantepe'de Mustafa Cengiz&Fatih Terim zirvesi

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi, teknik direktör Fatih Terim ile bir araya geldi. Cengiz ile Terim arasında bir süredir yaşandığı iddia edilen gerilimin gölgesinde yapılan toplantıdan kritik kararlar çıkması bekleniyordu. Terim, toplantı sonrası "Her şey yolunda" açıklaması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Musatfa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'in de Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası yönetimi hedef alan demeçleri sonrası toplantı kararı aldı.

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen toplantıya Cengiz'in yanı sıra 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Kaan Kançal ve Yusuf Günay ile Terim katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantı az önce sona erdi. 

Fatih Terim, toplantının ardından Twitter hesabından "Her şey yolunda" yazarak meraklan beklenen ilk açıklamayı yaptı. Albayrak ise "Hocamız da tweet attı, hiç bir problem yok. Birlik beraberlik içinde yola devam ediyoruz" dedi.

KDV yüzdelik dilimleri değişti! Cimbom şampiyonluk modunu açtı, ağızlar açık kaldı! 27 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber