Murat Başoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Sunucu Murat Başoğlu, 3 yıl önce öz yeğeniyle uygunsuz görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Başoğlu şimdi de, yeni sevgilisiyle Bodrum'da görüntülendi.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, 3 yıl önce Bodrum’da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz bir şekilde görüntülenen Murat Başoğlu, patlak veren bu skandalın ardından hem 14 yıllık eşi Hande Bermek tarafından terk edilmişti hem de kamuoyunun tepkisini çekmişti. O günden beri Bodrum’da inziva hayatı yaşayan ve İstanbul’a gelmeyen Başoğlu, belli ki özel hayatını yeniden rayına koymuş!

''HAPİS CEZASI İSTEMİYLE KAMU DAVASI AÇILMIŞTI'' 

Hakkında ‘hayasızca davranışta’ bulunmak suçundan, 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle kamu davası açılan Murat Başoğlu, önceki gün yeni sevgilisiyle birlikte Bodrum’da alışveriş yaparken görüntülendi.

YENİ SEVGİLİSİYLE EL ELE

Midtown AVM’deki H&M Home’a gelen sevgililer, evleri için alışveriş yaptı. Gizemli sevgilisiyle el ele reyonlarda dolaşan ve alışveriş yapan Başoğlu’nun keyfinin yerinde olduğu da gözlerden kaçmadı. 

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber