Müjdat Gezen'den skandal sözler: Geldikleri gibi giderler

Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası programında AK Parti’ye yönelik suçlayıcı ifadeler kullanan oyuncu Müjdat Gezen, “Bunlar Mehter Marşı ile gidecek biz İzmir Marşı ile geleceğiz” ifadelerini kullandı. Seçilmiş hükümeti işgalci kuvvetlere benzeten Gezen, "Geldikleri gibi giderler" dedi.

Müjdat Gezen, 61’inci sanat yılında, sanat anılarını Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası programında anlattı. Bir süre sonra içerikten çıkılan programda konu siyasete geldi. Müjdat Gezen burada, AK Parti iktidarına yönelik suçlayıcı ifadeler kullandı.

“BUNLAR MEHTER MARŞI İLE GİDECEK, BİZ İZMİR MARŞI İLE GELECEĞİZ”

Muhalifliği ile bilinen ve bu sözlerin üzerine konuşan Müjdat Gezen “Bugün yarın öyle bir şey olacak ki. Mustafa Kemal hep doğruyu söylemişti. ‘Geldikleri gibi giderler.’ Bunlar Mehter Marşı ile gidecek biz İzmir Marşı ile geleceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

ATATÜRK DE AYNISINI SÖYLEMİŞTİ

Mustafa Kemal Atatürk, 13 Kasım 1918'de Dolmabahçe önüne demirleyen 22 İngiliz, 17 İtalyan, 12 Fransız ve 4 Yunan zırhlısını görünce, "Geldikleri gibi giderler" demişti.

Üç ilçe ve dört beldede yeniden seçim kararı ABD'li dev bankadan altın tahmini! 3 bin dolar olabilir CHP'li meclis üyesinden dikkat çeken İmamoğlu önergesi!
Sonraki Haber