Muharrem İnce'den CHP'ye sert eleştiri: Atatürk gelse kazanamaz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eski partisi CHP'yi yine çok sert sözlerle eleştirdi. CHP'nin iktidar olmak için değil, parti içinde seçim kazanmak için dizayn edildiğini ifade eden İnce, kendisine imza veren delegelere imzalarını çekmesi için ev ve araba alındığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nu da hedef alan İnce, "Parti içi mücadele kanalları kapalı. Atatürk gelse Anıtkabir'den kurultay kazanamaz, mümkün değil" dedi.

Geçtiğimiz aylarda 40 yıllık CHP serüvenini istifa ederek noktalayan ve Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, Haber Global canlı yayınında eski partisini eleştirdi.

"KURULTAY DELEGESİNİN İMZASINI ÇEKMESİ İÇİN ARABA BİNA ALIYORLARDI"

CHP'nin iktidar olmak için değil, parti içinde seçim kazanmak için dizayn edildiğini ifade eden İnce, "Ben aday oldum iki kez. İmza veriyorlar bana. Ya belediye başkanı ya da Genel Merkez'den arıyorlar. Partiye bina alıyorlar, araba alıyorlar. İşe adam koyuyorlar, imzasını geri çekiyor kurultay delegesi. Malzeme bozuldu. İmzayı verdi mi birisi arkasında duracak. Genel Merkez baskı yapmayacak." diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

"ATATÜRK GELSE ANITKABİR'DEN KURULTAY KAZANAMAZ"

"Keşke bunlar olmasaydı, demokratik ortam olsaydı" diyen İnce, "Parti içi mücadele kanalları kapalı. Atatürk gelse Anıtkabir'den kurultay kazanamaz, mümkün değil" şeklinde konuştu.

Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Azerbaycan 'Tarihi bir olay' dedi ve duyurdu! Meteoroloji açıkladı! 11 ilde parçalı bulutlu hava etkili olacak...
Sonraki Haber