Muharrem İnce: Terörü kim kınıyorsa onunla iş birliği yaparız

Aksaray'a ziyarette bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce gazetecilerin sorularını yanıtladı. İnce, "Terörün her türlüsünü kınayan kim varsa, biz iş birliği yaparız. Seçimlerde 50+1 almak için var gücümüzle çabalayacağız" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı binasının açılışı için Aksaray'a geldi. Program öncesi bir otelde basın toplantısı düzenleyen İnce, partisinin ilkelerini anlattı.

"SEÇİMLERDE 50+1 ALMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇABALAYACAĞIZ"

İnce, şunları söyledi:

''Parti olarak bizim 6 tane ilkemiz var. Atatürk’ü tartışan, eleştirenle ve problemi olanla, bizim işimiz olmaz. Terörün her türlüsünü kınamak şartıyla PKK, IŞID ve FETÖ aklınıza ne geliyorsa. Bunların hepsini kınayacaksınız, bizim iş birliği yapmamız için. Rant elde etmeyeceksin ve ayrımcılık yapmayacaksın. Bizim ilkelerimiz bunlar. Terörün her türlüsünü kınayan kim varsa, biz iş birliği yaparız. Seçimlerde 50+1 almak için var gücümüzle çabalayacağız.”

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! İsmailağa Cemaati’nin lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi
Sonraki Haber