Müge Anlı'yı isyan ettiren fotoğraf! Sapık servis şoförü canlı yayında gözaltına alındı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan 15 yaşındaki Yasemin Salman'a arkadan sarılarak fotoğrafı çıkan 48 yaşındaki servis şoförü Nurettin Arslan, canlı yayında gözaltına alındı. Yasemin'i kaçırmakla suçlanan Arslan'ın canlı yayındaki savunması Müge Anlı'yı da çıldırttı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, kayıplara karışan 15 yaşındaki Yasemin Salman'ın konusu ele alınıyor. 15 yaşında kızı Yasemin Salman'dan yaklaşık 1 aydır haber alamayan Sevim Hanım, kızını Nurettin (48) adlı bir adamın kaçırdığını öne sürmüştü. Nurettin Arslan, Müge Anlı'nın yayınları sonrası canlı yayına görüntülü bağlandı. Müge Anlı "Nurettin Bey, siz 48 kızımız 15 yaşında. Sizin bu kızla ne alakanız var arkadaşım?" diye sorunca olanlar oldu.

Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları