Müge Anlı aylardır peşindeydi! Gözaltına alındılar

Bir yıla yakın süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıbeti araştırılan Ayşe Altuntaş olayında yeni bir gelişme yaşandı. Canlı yayında açıklamada bulunan Anlı, olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, 18 Temmuz 2019 günü Gaziosmanpaşa’daki evinden çıktıktan sonra kayıplara karışan Ayşe Altuntaş’ın akıbetinin peşindeydi.

Anlı, 49 yaşındaki kadının kaybolduğu gün en son hem kuzeni hem de sevgilisi olan Mehmet Taşdelen ile görüştüğünü ve o andan sonra kaybolduğunu ortaya çıkarmıştı.

GECE OPERASYONU İLE 3 GÖZALTI

Müge Anlı'nın canlı yayında yaptığı açıklamaya göreİstanbul Emniyet Müdürlüğü düğmeye bastı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Kayıp Şahıslar Büro Amirliği yetkilileri gerçekleştirdikleri gece operasyonuyla, Mehmet Taşdelen'i gözaltına aldı.

Müge Anlı, cinayet şüphesi ile sorgulanacak olan Mehmet Taşdelen ile birlikte biri kadın ikisi erkek, 3 kişinin daha gözaltına alındığını da duyurdu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal için karar verildi Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!
Sonraki Haber