Müge Anlı'da ortaya çıktı! 'Ayşe Altuntaş'la para karşılığı cinsel ilişkiye girdik'

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programın'da kaybolan Ayşe Altuntaş olayı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaAyşe Altuntaş'ı arama çalışmalarında önemli gelişmeler yaşanıyor. Teyzesinin oğlu olan Mehmet Altuntaş canlı yayına çıkıp kuzeni olan Ayşe Altuntaş ile cinsel ilişkiye girdiklerini açıklamıştı. Peki Ayşe Altuntaş'a ne oldu?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 temmuz tarihinde kaybolan Ayşe Altuntaş'ı arama çalışmalarında önemli gelişmeler yaşanıyor. Teyzesinin oğlu olan Mehmet Altuntaş canlı yayına çıkıp kuzeni olan Ayşe Altuntaş ile cinsel ilişkiye girdiklerini açıklamıştı. Dün canlı yayında da çelişkili ifadeleri devam eden Mehmet Taşdelen, Sultangazi İçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları