Müge Anlı yine buldu! Songül Kaya tedavi altında

16 Haziran'dan beri kayıp olan şizofreni hastası iki çocuk annesi Songül Kaya’nın eşi bulunması Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Cuma günkü yayında bulunan önceki gün yine evden kaçan Songül Kaya, Müge Anlı ve ekibi tarafından yine bulundu. Kaya, hastanede tedavi altına alındı.

Müge Anlı ve ekibi, faili meçhul cinayetler ve kayıplarla ilgili olayları aydınlatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz cuma günü eşinin başvurusu 16 Haziran'dan beri kayıp olan şizofreni hastası Songül Kaya, vatandaşların yardımları ile Esenler'de bulunmuştu. Songül Kaya, Emniyet Müdürlüğü ve Aile İçi Şiddet Merkezi’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından evine gönderildi. Songül Kaya ayrıca eşinin kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek uzaklaştırma kararı aldı. Programın bugünkü canlı yayında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, uzaklaştırma kararı aldırdığı eşinin de katıldığı programda Songül Kaya’nın yine evden kaçtığını açıklamıştı.

Songül Kaya, Müge Anlı ve ekibinin ısrarlı takibi sonucu ikinci kez bulundu. Müjdeli haberi eşi Murat Kaya'ya canlı yayında veren Müge Anlı, Songül Kaya'nın İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve tedavinin doktorların verdiği bilgiye göre yaklaşık 2 hafta süreceğini belirtti. 

Çok sevindiğini söyleyen Anlı, işlerin yarıda kaldığında çok üzüldüğünü ifade etti. Eşi Murat Kaya bu sırada gözyaşlarını tutamadı. Anlı, Murat Kaya'yı bu konuyla ilgili Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne başvurması gerektiğini söyledi. Bu tip hastaların bakımlarının oralarda daha iyi ve düzenli bir şekilde yapıldığını aktardı. Murat Kaya da kendisine de telefon geldiğini eşinin hastaneden çıktıktan sonra genel durumuna bakıp oraya yatırılabileceğini söyledi.   

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle