Müge Anlı Son Bölüm izle! Müge Anlı 3 Haziran 2020 Tekrarı İzle! 15 yaşındaki Medine Kardelen bulundu!

Müge Anlı 3 Haziran Çarşamba izle! 3 Haziran 2020 Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı sert programında neler var sorusu programı yakın takip edenler tarafından merak ediliyor. Müge Anlı, her gün seyircileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. 15 yaşındaki Medine Kardelen bulundu mu? Programda Sevim Aydoğdu, abilerini bulabilecek mi? yıllardır görmediği oğlu Zülfikar Yılmaz'ı arayan Saliha barutçu, gözyaşlarını tutamadı. 3 Haziran Müge Anlı canlı izle, ATV Müge Anlı' da bugün neler var?

Müge Anlı 3 Haziran Çarşamba izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Haziran 2020 tekrarı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler olacağını merak edenler 3 haziran Müge Anlı son bölüm izleme linkini araştırıyor.Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.Görgü tanıkları ve uzman konukları eşliğinde faili meçhul cinayetlerden birçok sosyal olaya kadar çözülmedik sorun bırakmayan Müge Anlı, tüm Türkiye'nin yakındadan takip ettiği bir isim. Peki 3 Haziran 2020 Müge Anlı ile tatlı sert'te neler var? Evlenme vaadiyle kandırılan Hatice Akalın kaybettiği 900 bin lirasına kavuşacak mı, aylardır kayıp olan ve en sonunda ölü olarak bulunan Halil Ergül cinayete mi kurban gitti? Karısı ve kızı canlı yayında neler söyleyecek? Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Haziran 2020 tekrarı izle!  haberimizde..

MEDİNE KARDELEN BULUNDU!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Haziran 2020 tek parça izle! 15 Yaşındaki Medine Kardelen bulundu! Aylardır kayıp olan Medine Kardelen, babasının canlı yayında yaptığı çağrıya canlı yayında cevap verdi. Kayıp olan Medine Kardelen, canlı yayına bağlanarak babası ile bugün görüşmek istemediğini söyleyen Medine Kardelen'i canlı yayına davet eden Müge Anlı, annesi ile de görüşerek Medine Kardelen'i ikna etmeye çalıştı. Canlı yayında şok anların yaşandığı programda Medine Kardelen'in bulundu.

 13 YAŞINDA EVLENDİ, 14 YAŞINDA ANNE OLDU!

14 Yaşında Almanya'da dünyaya getirdiği Zülfikar Şah Yılmaz'ı arayan Anne Saliha Barutçu, gözyaşları içinde Müge Anlı'ya başvurdu. Şu an 39 yaşında olan oğlu Zülfikar Yılmaz'u yıllardır görmeyen Saliha BARUTÇU, erken evlenmenin getirdiği zorlukları Müge Anlı'yla paylaştı. 

MÜGE ANLI SON BÖLÜM 3 HAZİRAN 2020 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EVLATLIK VERİLEN SEVİM AYDOĞDU ABİLERİNİ ARIYOR!

8 kardeşten biri olan ve daha çocukken çocuğu olmayan bir müteahhite evlatlık verilen Sevim Aydoğdu, abileri Adnan ve Sinan Yılmaz'ı arıyor. Müge Anlı'nın burnunun direğini sızlatan görüntüler sonrası stürdyoda duygu dolu anlar yaşandı. Abilerini bulup onlara hasretle sarılmak isteyen Sevim Aydoğdu, Müge Anlı'ya güvendiğini söyledi. 

SİNOP'TA AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY!

Sinop'ta bir yıl kadar önce ahşap bir evde çıkan şüpheli bir yangında evdeki üç kişiden haber alınamıyor. Sinop'un Yazıcık köyünde 14 ay önce çıkan yangında evde bulunan 3 kişiden hiçbir ize rastlanmadı. Erdal Özkaya, kaybolan ve hiçbri ize rastlanılmayan eşi ve çocuğuna dair iz arıyor. Yngından kısa süre önce eşiyle konuşan Erdal Özkaya, evin yandığı haberiyle eve koştu. 20 dakika içinde evinde hiçbir esame okunmayan Erdal Özkaya, kaybolan 3 kişiyi arıyor. 

HATİCE ÖZKOÇAK CİNAYETİNDE KATİL KİM?

2 Haziran Müge Anlı ile Tatlı Sert programına maskeyle katılan Eray Bey, tanınmasının ardından 3 Haziran 2020 Müge ANLI canlı yayına katıldı. Hatice Özkoçak cinayeti sırasında köyde bulunan gelin Gülşen Dağlı, Hatice Özkoçak'ı dövüyordu. Herkesin merakla takip ettiği cinayette sır olan mektup bulundu mu?


3 HAZİRAN MÜGE ANLI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Haziran 2020 Salı günü neler oldu? Müge Anlı programında önemli gelişmeler oldu. Hatice Akalın ve Halil Ergün cinayetinde son durum ne? İşte detaylar…

Hatice Akalın Evlilik Vaadiyle Kandırıldı

Hatice Akalın, evlilik vaadiyle kandırılarak, 900 bin lirasından oldu! Akalın parasını geri alamayınca Müge Anlı’nın programına başvurdu. Ev almak için konuştuğu müteahhide aşık olan ve 900 bin lira kaptıran Hatice Akalın tüm detayları Müge Anlı’ya anlattı. Söz konusu müteahhit de bugün canlı yayına katıldı ve herkesi şoke eden bu açıklamalarda bulundu.

Halil Ergül Ölü Bulundu


25 Aralık 2019 tarihinden bu yana haber alınamayan 61 yaşındaki Halil Ergül’e ne oldu? Müge Anlı’nın programına katılan Halil Ergül’ün kızı ve eşi epilepsi hastası olduğunu söyledikleri babalarının bulunması için yardım istemiş, ancak anne-kızın sözleri kafalarda soru işareti bırakmıştı. 4 aydır kayıp olan Halil Ergül’ün ölü halde bulundu.

Tarih 'Şampiyon Galatasaray' diyor! İşte iki takımın geçmiş yarışları Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrası skandal hakarete soruşturma! Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye yeni kredi! İmzalar atıldı
Sonraki Haber