Müge Anlı ÖZET İzle ATV! 9 Haziran 2020 Müge Anlı Kesintisiz İZLE! Ayşe Altuntaş Olayında Şok Detay!

Müge Anlı ÖZET İzle! 9 Haziran 2020 canlı yayınında Müge Anlı, aylardır kayıp olan Ayşe Altuntaş'ı arama çalışmalarına devam ediyor. Ekibiyle faili meçhul cinayetler ve kayıplar hakkında önemli işlere imza atan Müge Anlı, her gün çarpıcı haber ve konuklarıyla gündemi belirliyor. Muhammed Mustafa'nın ailesi canlı yayında neler diyecek? Sinop'taki yangının gizemi çözüldü mü? İşte Müge Anlı 9 Haziran canlı yayını izle!

Müge Anlı ÖZET İzle! Müge Anlı, hafta içi her gün canlı yayında çarpıcı konukları ve detayları ile gündem belirliyor. Müge Anlı, en yaratıcı 50 isim arasına girerken bugün aylardır kayıp olan Ayşe Altuntaş'ın arama çalışmalarında şok bir detay paylaşabilir. Sinop'ta akıllar durgunluk veren yangın sonrası ailesi ve yakınlarını kaybeden Erdal Özkaya, bugün canlı yayında neler diyecek? İşte Müge Anlı canlı izle, Müge Anlı kesintisiz ATV canlı yayın izleme linki ve detaylar haberimizde...


MÜGE ANLI ÖZET İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 9 HAZİRAN 2020!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Haziran 2020 Salı izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.


MÜGE ANLI ÖZET KESİNTİSİZ İZLE!

LEVENT KARADUMAN'DAN HABER ALINAMIYOR!

2013 yılında kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Levet Karaduman Müge Anlı'da tartışılıyor. Müge Anlı 9 Haziran canlı yayınında Levent Karaduman'ın kaybıyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Şüpheli kaybı sonrası Levent Karaduman'dan haber alınabilecek mi?

SİNOP'TAKİ AHŞAP EV YANGININDA DURUM NE?

Sinop'ta ahşap bir evde çıkan yangında karısı, çocuğu ve anneannesini kaybeden Erdal Özkaya ailesini arıyor. Yangından arta kalan enkaz arasında yapılan çalışmada 3 kişinin izine rastlanmaması durumu şüpheli hale getirirken, yangından önce evde bulunan kişi, ''Bu son çayın olur'' ifadesini kullandı mı?

Süper Loto sonuçları 25 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? ABD üniversitelerinde Gazze direnişi sürüyor Bugün kimin maçı var? 26 Nisan 2024 maç programı!
Sonraki Haber