Müge Anlı Miraç Çiçek'in babasına sinirlendi! Müge Anlı'da bugün neler oldu?

Müge Anlı'daki 36 gündür kayıp olan Miraç Çiçek için araştırmalar devam ediyor. Müge Anlı 4 Eylül günü canlı yayına Remzi Bey'i oğlu kaybolduktan sonra aramayan arkadaşları Mehmet Polat ve Veysel Şimşek'i Diyarbakır'dan getirtip konuk etti.

Müge Anlı'daki 36 gündür kayıp olan Miraç Çiçek için araştırmalar devam ediyor. Acılı anne 36 gündür haber alamadığı Miraç Çiçek için endişeli. Remzi Bey'i oğlu kaybolduktan sonra aramayan arkadaşları Mehmet Polat ve Veysel Şimşek'i Diyarbakır'dan getirtip canlı yayına konuk etti.

MİRAÇ HAZİNE YÜZÜNDEM Mİ KAÇIRILDI!

İddia edilen şekilli taşın peşine düşen Müge Anlı'nın ekibi Diyarbakır'a gidip araştırmaya başladı. İddiaya göre Remzi Çiçek ordaki kayalardan birinin üstünde tavuk ve civciv işaretini görmüş. Bu tarz işaretlerin altında bir hazine olabiliceği ve bu definenin kraliçe hazinesi olduğu söyleniyor. Remzi Çiçek yayında "Define yalanım belki de çocuğumun hayatına mal oldu" dedi. Remzi Bey arkadaşlarından arabalarını verip çocuğunun kaçırılmasına yardım etmiş olabiliceği için şüphe ediyor.

Remzi Bey'in arkadaşı Mahfuz Ekinci canlı yayına bağlanıp çocuğun kaybolmasına çok üzüldüğünü söyledi. Mahfuz Bey Remzi Çiçek'in ona hazine bulduğunu söylemediğini iddia etti. Müge Anlı yayında 36 gündür kayıp olan oğlunu yeterince iyi aramaya çalışmadığı için Miraç'ın babası Remzi Bey'e sinirlendi.

2 saat yayının sonunda Remzi Bey hazineyi bulup bulmadığıma inanmayan arkadaşları Mehmet Polat ve Veysel Şimşek'in yeri söylemesi karşılığında çocuğunu kaçırmış olabiliceğini düşündüğünü açıkladı.

KAYBOLAN ÇOCUK MİRAÇ MIYDI?

Dicle nehrinden dönerken Miraç'ı en son gören beş genç saat 17.00 civari okulun orada gördüklerini söyledi. Gördükleri çocuğun üstünde mavi tişört olduğunu hatırlıyorlar. Gördükleri çocuğun 2 ya da 3 yaşında gibi görünmediğini 4 ya da 5 yaşında gibi göründüğünü iddia ettiler.

30 saati aşan metro 'arızasında' neyi saklıyorlar? SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Sonraki Haber