Müge Anlı 13 Temmuz son bölüm izle tek parça

Müge Anlı 13 Temmuz 2020 izle! Müge Anlı son bölümünü ATV ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Müge Anlı ATV canlı izle.

Müge Anlı 13 Temmuz 2020 Pazartesi gününde son bölümle kaldığı yerden devam ediyor. Müge Anlı'da son olarak Sinan özen'in kızı Neva'nın sağlık sorunu gündeme gelmişti.

Türk müziğinin ünlü sanatçılarından Sinan Özen’in kızı Neva’nın sağlık durumu ile ilgili olarak yeni bir haber daha geldi .Bağırsak problemi yüzünden hastanede tedavisine devam edilen ve 5 kez ameliyat olan Neva’nın sağlık durumu hakkında araştırmalar devam etti.

NEVA’NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Şubat ayı içerisinde ikiz bebekleri Neva ve Sanberk’i kucaklarına alan Özen ailesi büyük bir şok yaşamıştı. Müge Anlı ise bunu programına taşıyarak Neva bebek için dua istedi. Sinan Özen ise son açıklamasında kızı Neva’nın çok zor bir süreçten geçtiğini şu an içinde yoğun bakımda tedavisine devam ettiği belirtildi.

Bakan Fidan Hollandalı mevkidaşı ile görüştü CHP'de torpil atamaları hız kesmeden devam ediyor! Günlük burç yorumları 20 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor?
Sonraki Haber