Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Taner Ölmez ile Onur Tuna'nın oynadığı Mucize Doktor dizisinin 2. yeni sezonundan beklenen haber geldi. Peki, Mucize Doktor 2. yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

This browser does not support the video element.

Mucize Doktor 2. sezonunun başlamasına az bir zaman kala izleyenler dizinin başlangıç tarihini öğrenmek için araştırmalarına devam etmekte. FOX TV ekranlarında Perşembe günleri yayınlanan fenomen dizi Mucize Doktor’un 2. Sezon 29. Bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

MUCİZE DOKTOR SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

İlk defa bir hastanın sorumluluğunu üstlenen Damla ile Nazlı biraz gerilmişlerdir. Hastaneye gelen gizemli bir ziyaretçi Ali’yi etkisi altına alırken onun aklındaki tek şey bir an önce babasını kurtarmaktır.

Ali’nin bu tavırları hastane içerisinde huzursuzluğa neden olurken Ferman o esnada devreye girer. Ferman ile Ali için artık yolun sonu gelmiştir.

MUCİZE DOKTOR 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Mucize Doktor dizisinin 2. yeni sezonu 17 Eylül Perşembe günü FOX TV ekranlarında başlıyor.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle