MSB paylaştı: Teröristlere darbe üstüne darbe

Terör örgütü PKK'ya yönelik Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları başarıyla devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, teröristlere ait silah ve mühimmatların ele geçirildiği görüntüleri paylaşarak hainlere vurulan darbeyi bir kez daha gösterdi.

This browser does not support the video element.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım operasyonu kapsamında terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdu. MSB sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda teröristlere ait mühimmatlar gösterildi.

MSB sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak kuzeyinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile teröristlere darbe vurmaya devam ediyor. Başarıyla devam eden Pençe-Yıldırım operasyonu kapsamında terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Ele geçirilenler:

- 1 adet AK-47 piyade tüfeği,
- 11 adet el bombası,
- 2 adet RPG-7 anti tank mühimmatı,
- 2 adet EYP ana imla hakkı,
- 280 adet Doçka mühimmatı,
- 100 adet 7,62 mm PKMS makinalı tüfek mühimmatı,
- 120 adet AK-47 mühimmatı,
- 1 adet 81 mm.lik havan aydınlatma mühimmatı,
- 26 adet AK-47 şarjörü,
- 4 adet Dragunov şarjörü,
- 1 adet roket sevk fişeği,
- Muhtelif yaşam malzemesi ve örgütsel doküman.

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!