MSB: Hesabını misliyle ödeyecekler

Suriye'nin El-Bab kentine yardım ulaştıran Kızılay ekibine düzenlenen saldırıda bir personel şehit oldu. Alçak saldırıya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada "Şehidimizin kanı yerde kalmayacak, teröristler bu saldırının hesabını misliyle ödeyecektir." denildi.

Suriye’nin kuzeyinde seyir halindeki Kızılay aracına düzenlenen silahlı saldırıda bir Kızılay personeli şehit oldu, bir personel yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada teröristlerin karaan ve havadan yakalanması için her türlü tedbirin alınacağına vurgu yapılarak "Şehidimizin kanı yerde kalmayacak, teröristler bu saldırının hesabını misliyle ödeyecektir." denildi.


MSB'den yapılan açılamada şu ifadelere yer verildi:

"Suriyeli kardeşlerimize insani yardım ulaştırmak üzere Suriye’nin kuzeyinde bulunan Kızılay ekiplerimizin aracına teröristlerce ateş açılmış, kalleş saldırıda bir Kızılay personeli şehit olmuş, bir personel de yaralanmıştır. Bu alçak saldırıyı şiddetle lanetliyoruz.

Uluslararası hukukta dokunulmaz olan bir yardım kuruluşuna bile saldıracak kadar alçalan teröristlerin yakalanması için karadan ve havadan her türlü tedbir alınmaktadır. Şehidimizin kanı yerde kalmayacak, teröristler bu saldırının hesabını misliyle ödeyecektir."

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber