MSB duyurdu: 11 terörist daha öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları kapsamında 11 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı. MSB sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Mehmetçiğin pençesinden kaçış yok!" denildi.

This browser does not support the video element.

Mehmetçik, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile PKK'lı teröristlere darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor.

Operasyonlar kapsamında 11 teröristin daha etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığının (MSB), sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Mehmetçiğin Pençesinden kaçış yok. Irak kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu’nda 10, Pençe-Yıldırım bölgesinde 1 olmak üzere toplam 11 PKK’lı terörist kara ateş destek vasıtalarımız ve komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi" denildi.

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!