Motosikletli kurye ölümden döndü

Taksim’de aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle yollar kayganlaştı. Seyir halindeki kurye kaygan yolda hakimiyetini kaybederek savruldu. Kuryenin üzerine doğru gelen araç son anda dururken, o anlar cep telefonu kamerasına takıldı.

This browser does not support the video element.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’da yağış başladı. Kimi noktalarda dolu kimi noktalarda sağanak yağış etkili oldu.

Aniden bastıran yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Taksim’de seyir halindeki bir kuryenin motoru da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi.

SON ANDA DURDU

O anlarda yoldan geçmekte olan bir araç ise son anda durdu. Kuryenin motorunun devrilmesi ise kameralara yansıdı. Kuryenin yardımına çevredeki vatandaşlar koşarken, kendini toparlayan kurye kalkarak yoluna devam etti.

İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu! ERDOĞAN’IN IRAK ZİYARETİNİN KODLARI! Patnos Belediyesi'ne ait araçlar parçalanarak hurdacılara satılmış! Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!