Moto kuryeye kafa atıp, silahıyla defalarca başına vurdu

Ankara'da bir kişi, moto kuryeye çarpıp yoluna devam etti. Kendisiyle konuşmak isteyen moto kuryenin peşinden geldiğini gören sürücü otomobilden aşaüı inip kuryeye kafa attı. Daha sonra silahını moto kuryeye doğrultan sürücü, kabzasıyla defalarca kuryenin başına vurdu. Vatandaşlar, sürücüyü sakinleştirmeye çalışırken, o anlar telefonla kaydedildi.

This browser does not support the video element.

Ankara’da bir sürücü, moto kuryeye çarptıktan sonra yoluna devam etti. Otomobilin arkasından giden moto kurye vatandaşla konuşmak istedi.

O esnada moto kuryenin peşinden geldiğini fark eden otomobil sürücüsü araçtan indi ve tartışma başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda otomobil sürücüsü yanında bulundurduğu silahı moto kuryeye doğrulttu.

Vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde sürücünün, moto kuryeye önce kafa attığı daha sonra ise silahın dipçiği ile defalarca vurduğu görülüyor.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, "Sakin ol kardeşim" diye araya girmeye çalışırken, sürücüye silahı kullanmaması konusunda adeta yalvardı. Araya giren vatandaşlar moto kuryeyi olay yerinden uzaklaştırırken o anlar bir vatandaş tarafından kayda alındı.

(İHA)

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!